Բաղադրիչներ
500 գ լյարդ
300 մլ կաթ
2 ձու
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
2-3 ճ/գ ալյուր
1 ճ/գ ձեթ
1 գլուխ սոխ
2 գաար
3 ճ/գ մայոնեզ
1 ատամիկ սխտոր
6 կտոր հալեցրած պանիր
Պատրաստման եղանակը
Լյարդին ավելացնել կաթ, թողնել 30 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_261.png)
Ավելացնել ձու, ձեթ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ և հարել բլենդերով
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_262.png)
Ավելացնել ալյուր, դարձյալ հարել բլենդերով։ Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել ստացված զանգվածը, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_263.png)
Մայոնեզին ավելացնել ճզմած սխտոր, քսել ստացված շերտին
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_264.png)
Սոխը մանր կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, տապակել մի քանի րոպե և ավելացնել մսային շերտին
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_265.png)
Ավելացնել հալած պանիր, ռուլետի պես փաթաթել, 2 ժամ թողնել սառնարանում
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_266.png)
Կարող եք մատուցել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/1971-1-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ