Բավական է մեկ անգամ փորձեք և դուք այն միշտ կպատրաստեք հենց ա՛յս բաղադրատոմսով: Կաթնաշոռով թխվածք

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

1 ձու

60 գ շաքարավազ

120 գ կարագ

340 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

50 գ թթվասեր

աղ

վանիլին

Միջուկի համար`

450 գ կաթնաշոռ

1 ձու

80 գ շաքարավազ

1 ճ/գ սպիտակաձավար

1 թ/գ վանիլային շաքարավազ

Կաղապարի չափը` 33*22

Պատրաստման եղանակը

1 ձվին ավելացնել շաքարավազ, թթվասեր և լավ խառնել

Առանձին տարայի մեջ իրար խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը, վանիլինը, ավելացնել կարագ և տրորելով լավ խառնել

Ավելացնել թթվասերային զանգվածը, լավ խառնել, խմոր հունցել, բաժանել 2 մասի, դնել սննդային պոլիէթիլենի մեջ և 40 րոպե թողնել սառցարանում

Միջուկի պատրաստման համար անհրաժեշտ է 1 ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, մի պտղունց աղ, լավ խառնել, ավելացնել սպիտակաձավար, խառնել, ավելացնել կաթնաշոռ, խառնել (կարելի է ավելացնել նաև չամիչ)

Խմորի մի մասն անցկացնել քերիչով, լցնել կաղապարի մեջ (նախապես յուղաթուղթ փռել)

1-ական ճ/գ՝ ըստ շարքերի շարել

Խմորի 2-րդ մասն անցկացնել քերիչով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին: Գդալի օգնությամբ առանձնացնել մասերը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում