Արագ պատրաստվող և յուրօրինակ համով` տապակած դդմիկ

Բաղադրիչներ

3 հատ դդմիկ

1 թ/գ աղ

1 թ/գ քաղցր կարմիր պղպեղ

1 ճ/գ ալյուր

2 ատամիկ սխտոր

1 ճ/գ սոյայի սոուս

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկը երկարությամբ կտրատել, համեմել աղով, կարմիր պղպեղով, ավելացնել 1 ճ/գ ալյուր և լավ խառնել

10 րոպե տապակել

Վերցնել կրակից, ավելացնել ճզմած սխտոր, սոյայի սոուս, մանրացրած սամիթ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում