Արագ պատրաստվող համեղ շոկոլադե աղանդեր

Բաղադրությունը

  • 100 գ մուգ շոկոլադ,
  • 60 մլ տաք ջուր,
  • 1 հատ ձու,
  • 30 գ շաքարավազ:

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադի վրա տաք ջուր լցնել, դնել թույլ կրակին և հալեցնել: Շոկոլադը չպետք է եռա:

Ձվի սպիտակուցը և դեղնուցը առանձնացնել:

Դեղնուցը ավելացնել շոկոլադի մեջ և լավ խառնել:

Իսկ սպիտակուցը առաձնին հարել շաքարավազի հետ, մինչև փրփրուն և կայուն զանգված կստացվի:

Այնուհետև շոկոլադով զանգվածն ավելացնել սպիտակուցի մեջ և հարել:

Պատրաստի զանգվածը լցնել աման(ների) մեջ և 1-2 ժամ թողնել սառնարանում:

Մատուցելուց առաջ վրան քերած շոկոլադ շաղ տալ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում