Աննկարագրելի համեղ է: Բոլորը ձեզանից կխնդրեն այս բաղադրատոմսը: Հավն ու կարտոֆիլը ջեռոցում

Բաղադրիչներ

2 կգ հավ

1 կգ կարտոֆիլ

100 գ կարմիր սոխ

½ հատ կիտրոն

20 գ մաղադանես

150 գ կարագ

5 ատամիկ սխտոր

1,5 թ/գ պրովանսալ խոտաբույսեր

1 թ/գ սև պղպեղ

1,5 ճ/գ ձեթ

1 թ/գ չորացրած մաղադանոս

2 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը բաժանել 2 մասի, սոխը` 4, լցնել ջեռոցի թավայի մեջ, ձեթ ավելացնել, համեմել աղով, սև պղպեղով, չորացրած մաղադանոսով և լավ խառնել

Հավը դնել կենտրոնում, ծակծկել տարբեր կողմերից

Կարագին ավելացնել ճզմած սխտար, 2 թ/գ աղ, պրովանսալ խոտաբույսեր, սև պղպեղ և լավ խառնել

Ստացված զանգվածով պատել ամբողջ հավը

Հավի մեջ 0,5 կիտրոն և մաղադանոս դնել, կապել տոտիկները: Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

40 րոպե անց հանել, առաջացած հեղուկից գդալով լցնել հավի վրա և ևս 40 րոպե դնել ջեռոցում

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տսք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում