Բաղադրիչներ
450 գ կաթնաշոռ
400 մլ 33% սրուցք
150 գ շաքարի փոշի
10 գ վանիլային շաքարավազ
20 գ ժելատին + 100 մլ ջուր
2 ադամաթուզ
90 գ կիվիի համով ժելե + 325 մլ եռման ջուր
Զարդարելու համար` ադամաթուզ, կիվի
Կաղապարի կամ շրջանակի չափը` 24 սմ
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռին ավելացնել վանիլային շաքարավազ, շաքարի փոշի, 50 մլ սերուցք և լավ հարել բլենդերով
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/screenshot_4661.png)
20 գ ժելատինին ավելացնել 100 մլ սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, թողնել 15-20 րոպե, ապա հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին և հարել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/screenshot_4662.png)
350 մլ սերուցքը հարել, մաս-մաս ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին և խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/screenshot_4663.png)
Ավելացնել կտրատած ադամաթուզ, լավ խառնել, լցնել կաղապարի մեջ (շատ ավելի հարմար է մատուցվող ափսեի վրա շրջանակ դնել և պատրաստել սուֆլեն) և 30 րոպե թողնել սառնարանում
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/screenshot_4664.png)
Կիվիի համով ժելեին ավելացնել 325 մլ եռման ջուր, լավ խառնել, թողնել սառչի, ապա ավելացնել արդեն պատրաստ սուֆլեին և 6 ժամ թողնել սառնարանում (ավելի լավ արդյունքի համար թողնել 1 գիշեր)
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/screenshot_4665.png)
Զարդարել մրգերով և մատուցել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2022/10/1318-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ