Անմահական նախուտեստ, որից հագենալը դժվար կլինի: Բանջարեղենային կեկս

Բաղադրիչներ

4 խոշոր խաշած կարտոֆիլ

2 խաշած ձու

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1 կանաչ պղպեղ

1/2 կարմիր պղպեղ

100 գ ֆետա պանիր

100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր

1 ձու

100 գ ալյուր

աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3-4 րոպե: Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, թողնել ևս 3-4 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պանիր, ձու և լավ խառնել

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել 1 ձու, ալյուր, աղ և լավ խառնել

Կելսի սիլիկոնե ձևի ներսը պատել ձեթով, 1 ճ/գ կարտոֆիլ դնել (յուրաքանչյուր անգամ գդալը թաթախել ձեթի մեջ), հավասարապես տարածել

1 թ/գ բանջարեղենային խճողակ լցնել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բաղադրիչներ

4 խոշոր խաշած կարտոֆիլ

2 խաշած ձու

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1 կանաչ պղպեղ

1/2 կարմիր պղպեղ

100 գ ֆետա պանիր

100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր

1 ձու

100 գ ալյուր

աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3-4 րոպե: Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, թողնել ևս 3-4 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պանիր, ձու և լավ խառնել

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել 1 ձու, ալյուր, աղ և լավ խառնել

Կելսի սիլիկոնե ձևի ներսը պատել ձեթով, 1 ճ/գ կարտոֆիլ դնել (յուրաքանչյուր անգամ գդալը թաթախել ձեթի մեջ), հավասարապես տարածել

1 թ/գ բանջարեղենային խճողակ լցնել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում