Անմահական համ, հաճելի բույր և ախորժելի տեսք: Բանջարեղենով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

2 ձու

50 մլ ձեթ

100 մլ կաթ

5 գ սոդա

½ թ/գ աղ

130 գ ալյուր

1 կարմիր պղպեղ

1 կանաչ պղպեղ

1 գլուխ սոխ

1 լոլիկ

Կանաչ սոխ

Մաղադանոս

10-15 կանաչ ձիթապտուղ

1 կարտոֆիլ

160 գ պանիր

10 գ կարագ

Պատրաստման եղանակը

Ձվին ավելացնել ձեթ, կաթ, սոդա, աղ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր և լավ խառնել

Պղպեղները, սոխը, լոլիկը խորանարդաձև կտրատել

Կանաչ սոխը, մաղադանոսը մանրացնել: Ձիթապտուղը շրջանաձև կտրատել, իսկ կարտոֆիլը քերիչով անցկացնել, ճզմել, որպեսզի հյութը դուրս գա

Ամբողջը խառնել խմորի հետ, ավելացնել պանիր և լավ խառնել

Կաղապարի ներսն ամբողջությամբ պատել կարագով, 1 թ/գ ալյուր ցանել

Ստացված զանգվածը լցնել, հավասարապես տարածել

Քերած պանիր լցնել, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում