Թխբածքաբլիթներ
Բաղադրիչներ
- 300 գ ալյուր
- 70 գ շաքարի փոշի
- 200 գ կարագ
- 50 գ բուսայուղ
- 45 գ օսլա
- վանիլին
- աղ
- ջեմ (ըստ նախասիրության)
Պատրաստման եղանակը
1 Կարագը շաքարի փոշու հետ միասին հարել:
2 Ավելացնել վանիլինը և մի փոքր աղ:
3 Ավելացնել բուսայուղը, և հարել:
4 Ավելացնել օսլան, և խառնել:
5 Ավելացնել ալյուրը, և խառնել, որ ստացվի փափուկ խմոր:
6 Ձեռքով ստանալ փոքրիկ գնդիկներ:
7 Մեջտեղում փոսիկ բացել, մեջը լցնել ջեմը:
8 Թխել 180°C ջեռոցում 25-30 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: