Բաղադրիչներ
500 գ աղացած միս
5 հատ մեծ կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
2 ատամիկ սխտոր
Կանաչեղեն` համեմ, մաղադանոս, ռեհան, անանուխ
0,5 թ/գ սև պղպեղ
0,5 թ/գ կարմիր պղպեղ
1 թ/գ աղ
100 մլ ջուր
200 գ պանիր
1-2 ճ/գ ձեթ
8-10 հատիկ չերրի լոլիկ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը ճզմել և ավելացնել աղացած մսին
Ավելացնել մանրացրած կանաչեղեն, սև և կարմիր պղպեղներ (կամ պղպեղների խառնուրդ), աղ և լավ խառնել: Ավելացնել 100 մլ ջուր` խառնել
Կարտոֆիլը բարակ, շրջանաձև կտրատել, մի մասը շարել կաղապարի մեջ (կաղապարի մեջ նախապես ձեթ քսել), մի փոքր համեմել աղով
Ավելացնել միսը, հավասարապես տարածել, ապա շարել կարտոֆիլի 2-րդ շերտը
Ձեթ քսել կարտոֆիլի վրա, համեմել աղով և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե
Ավելացնել մանրացրած կանաչեղեն, քերած պանիր: Չերրի լոլիկները կիսել, շարել ուտեստի վրա և ևս 15 րոպե դնել ջեռոցում
Շտապեք համտեսել )))
Բարի ախորժակ