Բաղադրիչներ
300 գ սունկ
600 գ կարտոֆիլ
100 գ գազար
120 գ սոխ
1 ճ/գ տոմատի մածուկ
2 ատամիկ սխտոր
աղ
սև պղպեղ
70 գ ձեթ
300 գ ջուր
համեմ, սամիթ
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ ձեթ լցնել, ավելացնել մանրացրած սխտորը, տապակել ուժեղ կրակի վրա 1 րոպե, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը և տապակել 5-6 րոպե
Սոխը կիսալուսնաձև, գազարը երկարությամբ կտրատել, սունկը կիսել 2 մասի և ամբողջն ավելացնել կարտոֆիլին։ Լավ խառնել և թողնել ուժեղ կրակին 3 րոպե (պարբերաբար խառնել)
Ջրի մեջ տոմատի մածուկ լցնել, ավելացնել 1 թ/գ աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և լցնել տապակի վրա, ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակի վրա 30-35 րոպե
Զարդարեք մանրացրած կանաչեղենով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ