Այս ուտեստի անփոխանցելի բույրն ու համը կզգաք, երբ կպատրաստեք այն: Հավի կրծքամսով և կարոտեֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

3 հատ կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

10 հատ սունկ

3 հավի կրծքամիս

150 գ թթվասեր

3 ճ/գ ձեթ

1 ճ/գ մանանեխ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

2 ատամիկ սխտոր

պանիր

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը շրջանաձև կտրատել, համեմել աղով, ավելացնել 1 ճ/գ ձեթ և լավ խառնել: Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, կարտոֆիլները տեղափոխել կաղապարի մեջ: Ավելացնել մանրացրած սոխ, շրջանաձև կտրատած սունկ

Հավի կրծքամսի վրա կտրվածքներ անել   

Առանձին տարայի մեջ թթվասեր լցնել, ավելացնել ձեթ, մանանեխ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Ստացված զանգվածով պատել ամբողջ միսը: 1-ական կտոր շրջանաձև կտրատած սունկ դնել մսի կտրված հատվածներում: Սնկի հետ դնել նաև 1-ական կտոր պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում