Բաղադրիչներ
850 գ կարտոֆիլ
ձիթայուղ
1 գլուխ սոխ
2 ատամիկ սխտոր
1 փոքր կանաչ պղպեղ
1 փոքր կարմիր պղպեղ
200 գ հավի կրծքամիս
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
քրքում
1 ճ/գ սերուցք
մաղադանոս
1 ձու
250 գ ալյուր
պանիր
Պատրաստման եղանակը
Սոխն ու սխտորը մանրացնել, տապակել ձիթայուղով, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղները, ծածկել կափարիչն ու թողնել 5 րոպե

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած հավի կծքամիսը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, քիմիոնով և թողնել 5-7 րոպե

Ավելացնել 1 ճ/գ սերուցք, լավ խառնել, թողնել 2 րոպե և վերցնել կրակից

Կարտոֆիլը խաշել, ճզմել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել 1 ձու, մանրացրած մաղադանոս և լավ խառնել

Մաս-մաս ավելացնել ալյուր և խառնել (անհրաժեշտության դեպքում ալյուրն ավելացնել 100 գ)

Ստացված կարտոֆիլե խմորը բաժանել 2 մասի և շրջանաձև բացել

Թավայի մեջ ձիթայուղ լցնել, խմորներից 1-ը դնել, ավելացնել մի քանի կտոր հալվող պանիր

Ավելացնել տապակած միսն ու բանջարեղենը, ապա քերած պանիրը

Դնել 2-րդ խմորը, ծայրերն ամրացնել, թողնել 7 րոպե, ապա կափարիչի օգնությամբ շրջել հաջորդ կողմի վրա

Համտեսելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ