Այս կոտլետների համից պարզապես չեք կշտանա: Հյութեղ և համեղ կոտլետներ` ֆրանսիական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

600 գ խոզի աղացած միս

1 ձու

2 գլուխ սոխ

2 հատ լոլիկ

100-150 գ պանիր

150-200 մլ սերուցք կամ թթվասեր

աղ

սև պղպեղ

պապրիկա

ուրց

օրեգանո

սխտորի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1 գլուխ սոխն անցկացնել մսաղացով կամ մանր քերիչով, 2 ճ/գ կաթ ավելացնել և ավելացնել մսին

Համեմել աղով, ավելացնել 0,5 թ/գ սև պղպեղ, պապրիկա, սխտորի փոշի, օրեգանո, 1 ձու, լավ խառնել և 15-20 րոպե թողնել

Կոտլետներ պատրաստել և առանց ձեթի (ձեթ լցնելու դեպքում` շատ քիչ) 2 կողմից տապակել (սա անհրաժեշտ է կոտլետներին կարմիր երանգ տալու համար)

Կոտլետները տեղափոխել հրակայուն տարայի մեջ

Լոլիկը և սոխը շրջանաձև կտրատել և դասավորել կոտլետների վրա

Ավելացնել քերած պանիր, սերուցք կամ թթվասեր, դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում