Այս խմորեղենից հոգնելն անհնար է: Չափազանց փափուկ կեկսեր` եփած կրեմով

Բաղադրիչներ

Կրեմի համար`

1 ձու

3 ճ/գ շաքարավազ

8 գ վանիլային շաքարավազ

2 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

300 մլ կաթ

Խմորի համար`

1 ձու

աղ

8 գ վանիլային շաքարավազ

80 գ շաքարավազ

150 գ յոգուրտ

60 մլ ձեթ

140 գ ալյուր + 8 գ փխրեցուցիչ

չամիչ

Պատրաստման եղանակը

1 ձվին ավելացնել 3 ճ/գ շաքարավազ, 8 գ վանիլային շաքարավազ, 2 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա և լավ խառնել: Ավելացնել կաթ, դնել կրակին և անընդհատ խառնելով եփել այնքան, մինչև թանձրանա: Ծածկել և թողնել սառչի

Առանձին տարայի մեջ իրար խառնել ձուն, շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը, մի պտղունց աղ, յոգուրտ, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, խառնել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, լավ խառնել, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին

2- ական թ/գ լցնել կեկսերի համար նախատեսված ձևի մեջ, ապա խոհարարական պարկի օգնությամբ ավելացնել եփած կրեմը, ավելացնել մի քանի հատիկ չամիչ, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում