Բաղադրիչներ
4 ձու
150 գ շաքարավազ
աղ
150 մլ ձեթ
12 գ վանիլային շաքարավազ
10 գ փխրեցուցիչ
600 գ ալյուր
2 ճ/գ կակո
2 ճ/գ կաթ
1 ճ/գ մեղր
կոկոսի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
4 ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, լավ խառնել, ընթացքում մի պտղունց աղ լցնել
Ավելացնել ձեթ, լավ խառնել
Ավելացնել ալյուր, խառնել և խմոր հունցել
Ստացված խմորը բաժանել 2 մասի, մեկի հետ խառնել կակո և կաթ
Յուրաքանչյուր մասը նույնպես բաժանել 2 մասի
Սննդային թղթի վրա, ըստ գույների բացել և իրար վրա դնել խմորե գնդերը
Գրտնակել, պատառաքաղով անցքեր անել, դնել 180°C տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Հանել ջեռոցից, մեղր քսել, կոկոսի փաթիլներ շաղ տալ
Միայն տաք թեյն է պակասում )))
Բարի ախորժակ