Այս անմահական տորթի համը անհնար է մոռանալ․ շոկոլադե ջնարակով համեղություն Ձեր սեղաններին

Տորթ Զեբրա

Բաղադրիչներ
260 գ ալյուր
1 բաժակ շաքարավազ
200 գ թթվասեր
3 հատ ձու
3 ճաշի գդալ կակաո
50 գ կարագ
1 թեյի գդալ սոդա

Կրեմ
300 գ թթվասեր
1/2 բաժակ շաքարավազ

Ջնարակ
20 գ կակաո
80 գ կարագ
3 ճաշի գդալ շաքարավազ
130 գ թթվասեր
3 ճաշի գդալ կոկոսի քերուկ

Պատրաստման եղանակը

Շաքարավազը ձվի հետ խառնել։

Կարագը հալեցնել, և ավելացնել։

Թթվասերը սոդայի հետ լավ խառնել, քիչ-քիչ ավելացնել։

Ավելացնել ալյուրը, և խառնել։

Ստացված խմորը բաժանել երկու մասի, մի մասին ավելացնել կակաոն։

Խմորը շերտերով լցնել ձևամանի մեջ։

Թխել 170 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում 45 րոպե։

Բիսկվիթը բաժանել երկու մասի։

Կրեմի համար թթվասերը և շաքարավազը հարիչով լավ հարել։

Քսել բիսկվիթի շերտերին։

Ջնարակի համար բաղադրիչները խորը տարայի մեջ խառնել իրար, և եփել կրակի վրա, մինչև միասեռ զանգված ստացվի։

Ջնարակը լցնել տորթի վրա, ձևավորել կոկոսի քերուկով։

Բարի ախորժակ։
Պատրաստում ենք սիրով։


Կիսվել Facebook-ում