Բաղադրություն
400 գ հավի կրծքամիս
200 գ մակարոն արիշտա
120 գ բուլղարական պղպեղ
1 թ/գ սև պղպեղ
1 թ/գ քունջութ
70 գ գազար
70 գ սոխ
10 գ սխտոր
20 գ իմբիր
պղպեղ չիլի (ըստ ցանկության)
15 գ կանաչ սոխ
3 ճ/գ բուսայուղ
50 գ սոյայի սոուս
120 գ սոուս տերիյակի
աղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի կրծքամիսը կտրատել, աղ և սև պղպեղ անել: Իմբիրը մանրացնել 1-2 րոպե տապակել և ավելացնել հավի կրծքամիսը, թողնել 5 րոպե տապակվի
Կտրատել սոխը և ավելացնել տապակին, թողնել 2-3 րոպե տապակվի։ Գազարը կտրատել երկարությամբ, ավելացնել տապակին և ևս 2-3 րոպե թողնել կրակին
Մանրացնել սխտորը, չիլի պղպեղը, երկարությամբ կտրատել բուլղարական պղպեղը, ավելացնել տապակին։ Ավելացնել 50 գ սոյայի սոուս, 120 գ տերիյակի սոուս, աղ, սև պղպեղ,100 մլ ջուր և թողնել կրակին
Եռացրած աղաջրի մեջ լցնել արիշտան, խաշելուց հետո անցկացնել սառը ջրով և ավելացնել տապակին, թողնել թույլ կրակին 2-3 րոպե
Ավելացնել կտրատած կանաչ սոխ
Ահա և վերջ։ Քունջութ ավելացրեք և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ