Բաղադրիչներ
10 կգ աղացած միս
1 գլուխ սոխ
2 ձու
100 գ պաքսիմատ
սև պղպեղ
պապրիկա
քիմիոն
աղ
30 մլ ձիթայուղ
խճողակի համար`
4 խաշած ձու
պանիր
7-8 հատ փոքր թթու վարունգ
ձիթապտուղ
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել մանր կտրատած կամ աղացած սոխ, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, քիմիոնով, ավելացնել պաքսիմատ, 2 ձու և լավ խառնել
Ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում
Առանձին տարայի մեջ ձիթայուղ լցնել, ավելացնել կարմիր պղպեղ, խառնել, մի մասը լցնել փայլաթիթեղի վրա
Միսը դնել և հավասարապես տարածել, ապա քսել մնացած ձիթայուղը
Ավելացնել հալող կամ ցանկացած քերած պանիր, 4 խաշած, ամբողջական ձու, թթու վարունգ, ձիթապտուղ
Փաթաթել ռուլետի պես, ծածկել փայլաթիթեղով, դնել հրակայուն տարայի մեջ, տեղափոխել 240°С տաքացրած ջեռոց` 50 րոպե
Հանել, ավելացնել 100 գ քերած պանիր և առանց ծածկելու դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Շտապե ՛ ք համտեսել )))
Բարի ախորժակ