Այսպիսի նախաճաշը դուր կգա բոլոր երեխաներին: Կաթնային խմորով պանրիկներ

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

200 մլ կաթ

1 թ/գ աղ

10 գ փխրեցուցիչ

300 գ ալյուր

Միջուկի համար`

300 գ պանիր

1 թ/գ քնջութ

մաղադանոս

1 թ/գ սև սերմեր

Պատրաստման եղանակը

Կաթին ավելացնել աղ: Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, մաս-մաս ավելացնել կաթին, խառնել և խմոր հունցել

Ծածկել և թողնել 15 րոպե

Խմորը բացել, գրտնակել, անկյունները կտրել

Պանիրը երկարությամբ կտրատել, ավելացնել քնջութ, սև սերմեր, մանրացրած մաղադանոս

Պանիրները որոշակի հեռավորությամբ շարել խմորի վրա, ապա կտրել և առանձնացնել

Յուրաքանչյուրը փաթաթել, պատառաքաղի օգնությամբ անկյուններն ամրացնել

2 կողմից տապակել ծեթի մեջ (ձեթը մի քիչ շատ լցնել)

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում