Բաղադրիչներ
250 գ հավի լյարդ
50 գ սոխ
100 գ մարինացված վարունգ
2 խաշած ձու
100 գ մայոնեզ
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի լյարդը մաքրել, լցնել ջրով լի կաթսայի մեջ, աղ ավելացնել և խաշել (եռալուց հետո ևս 10 րոպե թողնել կրակին)
Թողնել սառչի, ապա երկարությամբ կտրատել
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, եռման ջուր լցնել և թողնել 5 րոպե
Վարունգը կիսալուսնաձև կտրատել, մի փոքր ճզմել, որպեսզի ավելորդ հեղուկը դուրս գա
Ձուն խորանարդաձև կտրատել
Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար, համեմել սև պղպեղով, աղով` անհրաժեշտության դեպքում, ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել
Աղցանը պատրաստ է )))
Բարի ախորժակ