Այսպիսի համեղ ընթրիքից ոչ ոք չի կարող հրաժարվել: Մսով և բանջարեղենով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

700 գ աղացած միս

4 հատ խաշած կարտոֆիլ

250 գ պանիր

2 գլուխ սոխ

2 հատ գազար

1 հատ պղպեղ

250 գ տոմատի մածուկ` ջրով բացած կամ աղացած լոլիկ

150 մլ ջուր

2 ձու

ձիթայուղ

սև և կարմիր պղպեղներ

քիմիոն

աղ

օրեգանո

ուրց

(համեմունքների քանակն ըստ ճաշակի)

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել 2 ձու, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, օրեգանո, ուրց, քերած պանիր

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած 1 գլուխ սոխ, ճզմած կարտոֆիլ և լավ խառնել

Ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

1 գլուխ սոխ կտրատել, ձիթայուղով տապակել: Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազարն ու պղպեղը, համեմել աղով, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 10 րոպե

Ավելացնել տոմատի մածուկ կամ աղացած լոլիկ, սև պղպեղ, օրեգանո, ջուր և եփել 2 րոպե

Մի մասը լցնել հրակայուն տարայի մեջ

Մսից խոշոր գնդիկներ անել և շարել տապակած բանջարեղենի վրա

Լցնել տապակած բանջարեղենի մնացած մասը, ավելացնել քերած պանիր և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում