Բաղադրիչներ
450 գ հասած բանան
50 գ կարագ
50 մլ կիտրոնի հյութ
120 գ շաքարավազ
300 մլ կաթ
3 ձվի դեղնուց
50 գ եգիպտացորենի օսլա
500 մլ սառը սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել կտրատած բանան, թողնել 2 րոպե, ավելացնել կիտրոնի հյութ, թողնել այնքան, մինչև բանանը ստացվի պյուրեի պես (ժամանակ առ ժամանակ խառնել)։ Մի քիչ ճզմել պատառաքաղով
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1463.png)
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1464.png)
Ավելացնել շաքարավազ, թողնել ևս 30-40 վայրկյան և վերցնել կրակից
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1465.png)
Ավելացնել եգիպտացորենի օսլա, 3 ձվի դեղնուց և լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1466.png)
Ավելացնել կաթ, խառնել, ապա հարել բլենդերով, դնել կրակին և խառնելով եփել այնքան, մինչև թանձրանա։ Թողնել 30 վայրկյան եռա, ապա վերցնել կրակից
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1467.png)
Ստացված զանգվածն անցկացնել մանր քամիչով, ծածկել և թողնել սառնարանում 2 ժամ
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1468.png)
Սերուցքը 3 րոպե հարել, մաս-մաս ավելացնել բանանի կրեմը և դարձյալ հարել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1469.png)
Կրեմը պատրաստ է )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/1888-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ