Այսպիսի ընթրիքից դժվար կլինի հրաժարվել: Սնկով և հնդկաձավարով շիլա

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

2 գազար

250 գ շամպինյոն

1 բաժակ (250 մլ) հնդկաձավար

2 բաժակ ջուր

1 թ/գ աղ

1/3 թ/գ սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավռլացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել կտրատած սունկ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել հնդկաձավար, 2 բաժակ ջուր, աղ, թողնել եռա, ապա ծածկել կափարիչն ու թողնել 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում