Բաղադրիչներ
2 լ ջուր
350 գ աղացած միս
2 գլուխ սոխ
1 ձու
1 գազար
4-5 կարտոֆիլ
2 ատամիկ սխտոր
2 հալած պանիր
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել 1 գլուխ սոխ, 1 ձու, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և թողնել մի կողմ
Կարտոֆիլը միջին մեծությամբ կտրատել, լցնել ջրով լի կաթսայի մեջ, թողնել եռա։ Մսից գնդիկներ ձևել, ավելացնել կարտոֆիլին
1 գլուխ սոխը խորանարդաձև կտրատել 2 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել 4 րոպե, համեմել աղով և վերցնել կրակից
Ավելացնել մյուս բաղադրիչներին։ Հալած պանիրը 30 րոպե թողնել սառցախցիկում, ապա անցկացնել քերիչով և ավելացնել ապուրին
Ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին այնքան, մինչև պանիրն ամբողջությամբ հալվի
Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել աղ, սև պղպեղ և մատուցել )))
Բարի ախորժակ