Այնքան հեշտ ու արագ է պատրաստվում, որ կարելի է պատրաստել թեկուզ ամեն օր: Գազարով կեկս

Բաղադրիչներ

3 ու

Աղ

8 գ վանիլային շաքարավազ

150 գ շաքարավազ

100 մլ ձեթ

60 մլ նարնջի հյութ

100 գ յոգուրտ

60 գ գազար

30 գ ընկույզ

250 գ ալյուր

16 գ խմորիչ

100 գ կարագ

1 ճ/գ մեղր

Պատրաստման եղանակը

Ձվերին ավելացնել մի պտղունց աղ, վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, նարնջի հյութ և լավ խառնել: Ավելացնել յոգուրտ` խառնել

Ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած ընկույզ և խառնել

Ավելացնել ալյուր, խմորիչ և լավ խառնել

Ստացված խմորը լցնել կեկսի համար նախատեսված ձևի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Առանձին տարայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մեղր և լավ խառնել

Լցնել կեկսի վրա, զարդարել ընկույզով

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում