Ամենապարզ և ամենահամեղ տարբերակը: Տապակած ծաղկակաղմաբ

Բաղադրիչներ

1 ծաղկակաղմաբ

1 դափնու տերև

աղ

կանաչ սոխ

60 գ կարագ

3 ձու

1/3 թ/գ քրքում

սև պղպեղ

կարմիր քաղցր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Եռման ջրի մեջ 1 թ/գ աղ լցնել, ավելացնել 1 դափնու տերև, ծաղկակաղամբ և թողնել միջին ջերմության կրակին 15-12 րոպե

Թավայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ, տապակել 2 րոպե, ապա ավելացնել ծաղկակաղամբը, թողնել մի փոքր կարմրի

3 ձվին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քրքում, լավ խառնել, ավելացնել ծաղկակաղամբին, լավ խառնել և թողնել 3 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում