Բաղադրիչներ
1 ծաղկակաղմաբ
1 դափնու տերև
աղ
կանաչ սոխ
60 գ կարագ
3 ձու
1/3 թ/գ քրքում
սև պղպեղ
կարմիր քաղցր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Եռման ջրի մեջ 1 թ/գ աղ լցնել, ավելացնել 1 դափնու տերև, ծաղկակաղամբ և թողնել միջին ջերմության կրակին 15-12 րոպե
Թավայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ, տապակել 2 րոպե, ապա ավելացնել ծաղկակաղամբը, թողնել մի փոքր կարմրի
3 ձվին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քրքում, լավ խառնել, ավելացնել ծաղկակաղամբին, լավ խառնել և թողնել 3 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ