Ամենապահանջված, ամենահագեցնող, գունեղ և համեղ աղցանը: Աղցան «ֆունչոզա»

Բաղադրիչներ

300 գ տավարի միս

աղ, սև պղպեղ, խմելի-սունելի, քիմիոն, կարմիր կծու պղպեղ

4 ճ/գ սոյայի սոուս

50 մլ ջուր

1 գազար

1 թարմ վարունգ

1 պղպեղ

3 ատամիկ սխտոր

2 ֆունչոզա տեսակի սպագետտի

համեմ, մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը միջին երկարությամբ կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, խմելի-սունելի, քիմիոն, կարմիր կծու պղպեղ, 2 ճ/գ սոյայի սոուս, լավ խառնել, ծածկել և 30 րոպե թողնել մի կողմ

Տապակել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա, ապա ավելացնել 50 մլ ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 10 րոպե

Ավելացնել մանրացրած սխտոր, քերած գազար, թողնել 2 րոպե

Ավելացնել երկարությամբ կտրատած պղպեղ, թողնել 1 րոպե և վերցնել կրակից

Ֆունչոզայի վրա եռման ջուր լցնել, ծածկել, թողնել 10 րոպե, ապա ցողել սառը ջրով

Ավելացնել տապակը, կիսալուսնաձև կտրատած վարունգ, մանրացրած համեմ, մաղադանոս, 2 ճ/գ սոյայի սոուս և լավ խառնել

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում