Ամենահեշտ և արագ պատրաստվող թխվածքներից մեկը, որը կդառնա ձեր սուրճի լավագույն ընկերը

Բաղադրիչներ

200 գ ալյուր

3 ձու

150 գ ձեթ

3 հատ մանդարին

150 գ շաքարավազ

աղ

3 գ վանիլային շաքարավազ

50 գ կաթ

12 գ փխրեցուցիչ

Կաղապարի չափը` 22 սմ

Պատրաստման եղանակը

Կաղապարի մեջ սննդային թուղթ դնել, ձեթով կամ կարագով պատել, 2 ճ/գ շաքարավազ: Մանդարինները կեղևահան անել, կիսել և կիսված հատվածներից դնել շաքարավազի վրա

Ձվերը, շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը խառնել իրար, ավելացնել մի պտղունց աղ և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, կաթ, խառնել, ավելացնել ալյուր, փխրոցուցիչ և լավ խառնել

Ստացված խմորը լցնել մանդարինների վրա, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե

Պատրաստ լինելուն պես հանել, ափսեյի օգնությամբ շրջել

Ահա և պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում