Ամենահեշտ պարտաստվող, և ամենակարևորը համեղ պիցցայի խմորը ամենասովորական դդմիկներից

Դդմիկով պիցցա

Բաղադրությունը

500 գ դդմիկ

2 հատ լոլիկ

3 հատ ձու

2 ճաշի գդալ թթվասեր

2 ատամիկ սխտոր

5-6 ճաշի գդալ ալյուր

3-4 ճաշի գդալ բուսայուղ

Համեմ

Մաղադանոս

1 թեյի գդալ չորացրած ռեհան

1 թեյի գդալ չորացրած խնկածաղիկ

1 թեյի գդալ պապրիկա

Աղ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները անցկացնել քերիչով, թողնել հյութը քամվի:

Լոլիկները բարակ շերտերով կտրատել: Մի մասը կտրատել խորանարդներով:

Դդմիկների հյութը քամելուց հետո, ավելացնել ձուն:

Սխտորը ճզմել դդմիկի վրա, ավելացնել լոլիկը:

Ավելացնել կանաչին և աղը, համեմունքները:

Ավելացնել թթվասերը, լավ խառնել:

Ավելացնել ալուրը, լավ խառնել:

Թավայի մեջ ավելացնել բուսայուղը, թողնել լավ տաքանա:

Այնուհետև խմորը լցնել թավայի մեջ, հավասարեցնել:

Խմորի կիսաեփ լինելուց հետե, լոլիկները շարել մորի վրա, ավելացնել մի փոքր աղ և սև պղպեղ:

Եփել շատ թույլ կրակի վրա, կափարիչը փակ վիճակում:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում