Ամառային ամենահամեղ և թեթև տորթերից մեկը` թխվածքաբլիթներով և սերուցքով

Բաղադրիչներ

300 գ թխվածքաբլիթ

100 մլ նարնջի հյութ

100 գ հալած կարագ

1 տուփ փափուկ թխվածքաբլիթ + 100 մլ նարնջի հյութ

500 գ մասկարպոնե

400 մլ սերուցք

200 գ խտացրած կաթ

Կաղապարի չափը` 24 սմ

Պատրաստման եղանակը

300 գ թխվածքաբլիթը լավ մանրացնել, ավելացնել 100 մլ նարնջի հյութ, 100 գ հալեցրած կարագ և լավ խառնել

Լցնել կաղապարի մեջ և ամուր տարածել

Փափուկ թխվածքաբլիթը թաթախել նարնջի հյութի մեջ, շարել կաղապարի մեջ և 20 րոպե թողնել սառնարանում

Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է մասկարպոնեն հարել, ավելացնել սերուցք, խտացրած կաթ և շարունակել հարել

Լցնել թխվածքաբլիթների վրա, լավ տարածել և 1 գիշեր թողնել սառնարանում

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում