Երշիկով աղցան
300-350 գ երշիկ
1 հատ գազար
3 հատ վարունգ
1 հատ պղպեղ
400 գ ոլոռ
կանաչի՝ ըստ նախասիրության
աղ
2 ճաշի գդալ մայոնեզ
1 ճաշի գդալ մանանեխ
Պատրաստման եղանակ
Երշիկը երկարությամբ կտրատել։
Գազարը անցկացնել քերիչով։
Վարունգը երկարությամբ կտրատել։
Ավելացնել ոլոռը։
Պղպեղը մանր կտրատել։
Կանաչին մանր կտրատել։
Ավելացնել մայոնեզը և մանանեխը։ Լավ խառնել, և մ ատուցել։
Բարի ախորժակ։
Պատրաստում ենք սիրով։