Բաղադրիչներ
2 դդմիկ
1 ձու
100 մլ կաթ
20 գ պարմեզան պանիր
60 գ ալյուր
աղ, սև պղպեղ
1 թ/գ փխրեցուցիչ
Կաղապարի չափը՝ 18 սմ
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկը շրջանաձև, բարակ կտրատել, համեմել աղով, 5-7 րոպե թողնել մի կողմ, ապա չորացնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1626.png)
1 ձվին ավելացնել կաթ, լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1627.png)
Ավելացնել պարմեզան պանիր, ալյուր, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1628.png)
Ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել կտրատած դդմիկները, լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1629.png)
Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, ձեթ քսել, ստացված զանգվածը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/screenshot_1630.png)
Կարող եք մատուցել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/04/1903-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ